A férjem meglepetése

A férfiak azért szerethetők, mert nagyon kiszámíthatók. Igazság szerint én a férjemet már annyira ismerem, hogy el sem jut odáig, hogy bármit is hazudni tudjon nekem, hiszen a szeme állásából rájövök, hogy valami van a levegőben, és azonnal észreveszem valami kis hatodik érzékemmel, hogy ha hazudni akar vagy hazudni próbál nekem. Persze nem mindig szólok érte, hiszen minden kártyáját nem adja ki egy kapcsolatban az ember, és olyan sokszor nem is fordul elő hogy hazudni akarna hogy mindig szóvá kellene hogy tegyem, ám sokszor jól jön ez a fajta kiismerhetőség, főleg akkor, hogy ha az ember nem igazán szereti a meglepetéseket. És hát én nem szeretem.

Szeretem mindig tudni, hogy pontosan mi fog történni. Valószínűleg azért, mert a munkám miatt iszonyatosan sokat vagyok úton, és hiába is próbálok egy rendszert vinni az életembe és beosztani az időt, valahogyan mindig felkavarják az állóvizet, egy program változik, és aztán pedig a végére már borul az egész napirend. Nem gondolom hogy jobban tudnám ezt az egészet csinálni, így is iszonyat sokat dolgozok azon, hogy legalább ekkora rendszer legyen a mindennapokban, de jól esik, hogy legalább máshol tudom irányítani a dolgokat. Egyszóval nem szeretem a meglepetéseket. Semmilyen szinten sem. Még szülinapkor sem.

És ezért pontosan szeretem azt is, amikor előre kitalálom, hogy a férjem mit fog mondjuk karácsonyra adni ajándékba. Most például tudom, hogy egy power bank kerül majd a fa alá, hiszen annyiszor lemerült már váratlan a telefonom, hogy biztosra veszem, hogy meg fog lepni eggyel, hogy többé ne kelljen aggódnia azért, mert nem ér el, és. nem tudja merre tartok és mikorra érek haza. És én ennek nagyon is örülök, és iszonyatosan meg fogok lepődni amikor kibontom a kis dobozt, de most mégis nagyon élvezem, hogy tudom mi lesz benne. Én így szeretem a meglepetéseket, és persze a férjemet is. És a power bankot is szeretni fogom, mert a baseus iszonyatosan jó termékeket csinál, és biztos hogy nagyon sokszor meg fog menteni a kellemetlen helyzetektől ez a kis töltődoboz.