Legnagyobb segítségünk az építkezéseken

Én körülbelül öt éve döntöttem úgy, hogy a saját kezembe veszem a sorsom, és azt, amihez a legjobban értek, vagyis az építőipari munka egy teljesen új, minőségi munkát és eredményt biztosító vállalkozás keretében történű működtetését tűztem ki célul. Persze ez a terület és ez a tevékenység már önmagában is számos nehézséget rejteget, hiszen a tökéletes minőséget az alapanyagok folyamatos figyelése, a technikai és ipari újítások vizsgálata, a folyamatos tanulás és szakmai továbbképzések mellett valósítható meg, még a különböző állami előírásokra, jogszabályokra is figyelni kell, a munkavédelem és a munkatársak maximális biztonságának garantálása mellett. Tudtam az alapításkor is, hogy ez nem egy könnyű feladat, de koránt sem gondoltam volna, hogy ennyire nehezen fogok tudni megbirkózni néhány részével.

Persze mint mindig, most is a feleségem hozta meg a várva várt megoldást, hiszen nemes egyszerűséggel csak annyit kérdezett, hogy miért nem bízok bizonyos dolgokat a legjobbakra? Mondjuk a munkavédelem területén volt persze ember aki segítséget nyújtott, de koránt sem voltam vele megelégedve, és akkor kerestem meg az activesafety csapatát, hogy nyújtsanak ebben segítséget. Azt kell mondjam, hogy hihetetlen jó munkát végeznek, maximális szinten meg vagyok velük elégedve, és bizony sokkal de sokkal több időm marad azokra a dolgokra, amik előre viszik a céget, és lendítik a sikeres jövő felé. A munkavédelmi koordinátor pedig fantasztikus segítséget nyújtja abban, hogy minden összehangoltan és flottul menjen az építkezéseken, így pedig tudok dolgozni minden máson, ami nekem hihetetlen nagy segítség.

Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a kis csapatot, hogy ha munkavédelem területén szüksége van segítségre, hiszen fantasztikus biztonságban és valódi védelemben dolgoznak az embereink, a koordinátor szerepe pedig felbecsülhetetlen, így biztos vagyok benne hogy mindenki maximális szinten elégedett lesz ha velük dolgozik együtt. Mindenkit csak biztatni tudok arra, hogy keresse fel őket, hiszen biztos és tökéletes eredményt fog tőlük kapni.