A legeslegjobbak, ebben biztos lehetsz

Bizonyára már nagyon sokan hallottak olyan rémtörténetekről, hogy valakinek a telefonja mondjuk elromlott, vagy esetleg leesett és összetörött a kijelző, és szervíz szolgáltatás keresésére indult, aminek eredményképp be is tért egy csapathoz, akik nem csak hogy nem tudták megoldani a problémáját, hanem bizony talán még rosszabb helyzetbe hozták a tulajdonost, hiszen azon túl, hogy elég sok napig tartották maguknál a készüléket, még rosszabb állapotban adták vissza számára, mint az volt amikor betért hozzájuk. Én megmondom őszintén, hogy elég sokáig azt hittem, hogy ezek a történetek csak mesék, és nem igazán történhet már meg ilyen a mi időnkben, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nagyon el voltam tévedve, mert nem hogy megtörténhet ez a mi időnkben, hanem bizony sajnos elég sokszor meg is történik.

A saját bőrömön tapasztaltam ugyanis, mert sajnos elejtettem a telefonomat és azonnal szükségem volt egy Android szerviz segítségére, hiszen a kijelzőcsere nem egy halogatható dolog hogy ha az ember teljesen pókhálósra töri a készülék kijelzőjét, és be is tértem pont ezért én is egy szimpatikus logóval ellátott csapathoz, akik teljesen el tudták adni magukat számomra, azonban amkor érkeztem a készülékért egy elég rossz hírt kaptam, miszerint hiába cserélték ki a kijelzőt négy nap alatt, nem igazán működik. Pedig hát ugye a törött működött, csak nagyon össze volt törve, ilyen formán pedig nem értettem a dolgot, de mivel szabadulni akartam és nagyon nagy szükségem van a telefonra a rajta tárolt adatok miatt, kifizettem a javítást és távoztam a hibás, nem működő készülékemmel.

Persze tiszta ideg voltam és segítséget kértem az egyik barátomtól, aki nagyon leteremtett, hogy miért nem hívtam fel rögtön, hiszen az androidszerviz csapata régi segítői és biztos benne hogy segíteni tudtak volna. Persze felkerestem őket és elmondtam a történetemet, aminek hatására csak mosolyogtak egyet és megcsinálták a telefonomat. Teljesen működőre, úgy, hogy az ember meg sem mondaná, hogy valaha leesett vagy javítva volt a kijelző. Azt gondolom, hogy náluk jobbat tényleg nem lehet találni a piacon, és igenis nagyon fontos ma már megnézni hova térünk be, mert hozzá nem értőből és hibát hibára halmozóból is sok van sajnos már a piacon.