Hallottál már ilyenről?

Az ember manapság már szinte mindent megtalál a piacon amire csak szüksége van, azonban nem árt, hogy ha kellőképp tájékozódik lehetőségekről, mert bizony iszonyatosan jó dolgokról lehet lemaradni csak azért, mert nem is gondolunk rá, hogy megoldást találhatunk egy-egy régen zavaró problémánkra. Vegyük csak például az iphone felvásárlás dolgát. Én mindig is tisztában voltam vele, hogy ha valaki beveszi a régi készülékemet, akkor annak bizony ára van, és ezzel nekem semmi problémám sincs. A kereskedő ugyanis átnézeti jobb esetben a használt iphone telefont, ha olyan problémája van, akár fel is újítja, és új gazdát keres számára. Ez nyilván idő és energia, na és persze ő is keresni szeretne rajta, egyszóval valamennyit nyilván bukik rajta az ember, hogy nem ő keres új gazdát a készüléknek. Nem mindegy azonban, hogy mekkora ez az összeg.

Én eddig ugyanis csak olyan csapattal találkoztam, akinél meg kellett venni az új készüléket is, vagy éppen iszonyatosan rossz áron vette volna be a régi telefonomat. Persze nem is kértem a szolgáltatásukból, most azonban rábukkantam egy iszonyatosan korrekt csapatra. Iphone felvásárlás keretében beveszik a régi készülékeket, ha szükséges fel is újítják azokat, hiszen tökéletes szervízcsapat van a hátuk mögött, és később új tulajdonost keresnek a telefonoknak. Akkor is beveszik a készülékeket, hogy ha az ember nem náluk vásárolja az új telefont, bár nyilván abban is tudnak segíteni, hogy beszerezze az ember az új iphone készülékét.

Én iszonyatosan meglepődtem, hogy nagyon korrekt árakat mondtak a telefonomra. Nem volt semmi lehúzás szaga a munkájuknak, megfelelő és iszonyatosan nyitott tájékoztatást adtak és mondanom sem kell, hogy nagyon kedvesek voltak, ami azt gondolom manapság kihaló félben van a piacon. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy aki hozzájuk fordul tökéletesen elégedett lesz.