A lila erejével

Ki ne hallott volna már a színterápia csodás hatásairól, és arról, hogy koránt sem véletlen, hogy egy-egy embernek milyen színek tetszenek, milyen színek taszítják és hogy persze milyen színnel és színkombinációkkal veszi magát körbe a lakásában, az irodájában és úgy egyáltalán az egész életében. Én változtam az elmúlt évek során, mert nagyon szerettem a fekete és a fehér színt, de például egyáltalán nem tudtam elviselni magamon semmilyen piros ruhadarabot sem és a lila mint olyan sosem volt a kedvencem, sőt, a lilának van az az árnyalata, a nagyon halvány, ami rendesen taszít engem. Egyetlen egy dolgot viszont imádok ami lila, a levendulát. Ennek a kis virágnak minden porcikája gyönyörű számomra. A virága, a színe és az illata egyaránt el tud varázsolni, és azt is el kell hogy mondjam, hogy ha bármilyen stresszes időszak van az életemben, és nem igazán tudok pihenni, egy kis levendula mindig tökéletes eredményt hoz annak érdekében, hogy sokkal jobban aludjak.

Ma már szinte minden szín megtalálható a ruhatáramban, kivéve egyet, a lilát. Meg is kaptam, hogy nem jó, hogy ez a szín ennyire kimarad az életemből, és kellene valami, ami azért minden nap látható számomra, ami minden egyes nap segíteni tud, hogy a lila kicsit bele legyen csempészve az életembe, még akár úgy is, hogy nem ruha, vagy olyan dolog, ami folyamatosan hordok. Ennek kapcsán pedig az egyik nagyon jó barátom átküldött nekem egy gyönyörű Levendula vászonkép fotót, amit a szalaibalazs.hu oldalon talált. Azonnal megfogott ez a kép. A lila erejével díszíti ma már a nappalinkat.

Persze nem mondom, hogy ma már imádom ezt a színt, és valószínűleg nem is fogom sosem szeretni, de ezt a vászonképet imádom a nappaliban. Gyönyörű a kép maga, gyönyörű a színe és egészen egyszerűen tökéletesen illik a nappaliba. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló képeket szeretne, lépjen fel a szalaibalazs oldalra, mert ezeknél jobb minőségű és gyönyörűbb képeket biztosan nem talál sehol sem.